New stories are coming soon!

“El dia a dia pot ser un gran viatge, però un gran viatge també pot ser el teu dia a dia. No deixis mai de viatjar!”

Francesc Balagué

2024 Nous destins i noves ciutats per descobrir i explorar. Nous paisatges per fotografiar i persones per conèixer. Noves platges per capbussar-se i noves muntanyes per caminar. Nous gustos per descobrir i idiomes per parlar. Noves aventures, experiències i aprenentatges s’acosten… el 3 d’abril comença un nou GRAN VIATGE!

La volta al món porta a porta

La Volta al món port a porta era un projecte que va començar fa més de 12 anys, amb un bitllet només d’anada, de Barcelona a Fortaleza (Brasil). El què havia de ser un viatge de volta al món durant un any es va acabar allargant 16 mesos i canviant el rumb de tot el què seguiria des de llavors. Després del viatge el blog es va seguir alimentant amb altres viatges i experiències, com les rutes amb autocaravana.

Aquí­ explicava què entenia per viatjar porta a porta i aquí­ la ruta inicial prevista (i aquí­ la visualització de la ruta final). En aquest post explicava l’equipatge per a un llarg viatge i “quan val fer la volta al món“.

D’aquest viatge en va sortir un llibre, desenvolupat a través d’una campanya de crowdfunding, que et pots descarregar en PDF.

1 comment

  1. Gloria Balague

    Estem preparats per compartir l’aventura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.