3, 2, 1, maaaarxem!

Annapurna Circuit

Fa 12 anys de l’anterior viatge pel món porta a porta, que va inspirar el que en breu comencem. Si aquell era un viatge dissenyat en solitari i que va acabar en parella, aquest és un projecte familiar. Comparteix el mateix esperit de viure el món des de diferents indrets i conèixer-ne les seves múltiples realitats i aprendre de la seva gent. I si això per un adult ja és una experiència que val la pena, creiem que per a dos nens de 7 i 10 anys pot ser una bona manera d’entendre una mica més aquest món esquinçat que els hi estem deixant.
A diferència de l’anterior viatge on marxava sol i sense bitllet de tornada, aquí la logística i planificació ens permet passar uns mesos fora i poder-nos reincorporar a la volta cadascú al seu lloc. Ara tocarà conviure junts 24 hores al dia, acordar decisions i adaptar-nos als interessos i necessitats de cadascú.
La ruta ja està pre-definida per fer més eficient i àgil enllaçar els diferents països. Comencem per Costa Rica, un paradís que estava al capdamunt dels destins preferits de tots 4 per la seva riquesa natural. República Dominicana, Mèxic, Estats Units i Canadà tancaran la part de centre i Nord Amèrica, per donar a pas a Japó, Sri Lanka, Nepal i Nova Zelanda, amb algunes parades entremig ;)
Hem reduït el nombre de destins per poder anar més lents i viatjar pausadament, tenint temps d’incloure aprenentatges més formals amb els nostres fills i conèixer la gent de cada país.
És incerta la disponibilitat per mantenir aquest blog actualitzat al ritme que m’agradaria durant el viatge, però ho intentarem.

6 comments

 1. Gloria Balague

  Que be! Torna Ruta baobab!! Gracies per deixar que us acompanyem una mica. Us estimem molt!!

 2. Imma Pallejà

  Quina passada d experiència per a compartir en familia. Segur que viure moments inolvidables! Gracias Leticia por compartir este viaje conmigo. Os seguiré con muchísimo interés ♥️

 3. Lisa

  Valientes!!!! Us admiro!! Molta sort amb l’aventura!

 4. Luciana

  Increïble! un viatge en família pel món, com et vas conèixer! M’ha agradat saber-ho, gràcies per compartir una mica amb nosaltres. bon viatge!

 5. Xavi

  ¡Felicidades, Leticia y familia! Espero que os lo paséis muy bien.
  De Costa Rica, lo que más me gustó fue Tortuguero, y bañarme en las aguas termales de Tabacón.
  Pero con vuestra experiencia, ¡seguro que vosotros ya sabéis a donde ir!
  Un abrazo a todos

 6. David Badia

  Bon viatge!!, us anirem seguint amb les dents llargues….
  Una abraçada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.