la ruta

La ruta estí  més o menys definida a priori però el fet de no comprar el bitllet de volta al món tancat, és precisament per permetre refer la ruta segons vagi evolucionant el viatge. I començo per Sudamèrica perquè era el primer destí­ que vaig pensar quan volia marxar un temps… dos mesos a sudamèrica que s’han transformat en algna cosa més. Aprofito per connectar diferents llocs del món que tinc marcats per visitar, des de Ha-Long, visitar un amic a Ko Tao, el Salar d’Uyuni, el Machu Pichu, el trekking del Nepal o de la Patagonia… I començo per Brasil perquè és el viatge que tinc pendent de ”tornar” després de compartir pis un any amb el Thiago i treballar ara uns mesos amb la Clarissa.

Així­ doncs, de Barcelona a Fortaleza, al nordest de Brasil, per anar resseguint la costa fins a Sao Paulo. D’allí  a Iguazú, entrant a Argentina, fins arribar a Buenos Aires. Cap al sud, a la Patagonia i Terra del Foc. Cap al nord per la carretera Austral fins a Santiago de Chile, desert d’Atacama i cap a Argentina (Salta i Tucumí¡n) també de visita a coneguts. I com no, entrada a Bolí­via, visita a la meva terra i a la Colonia Piraí­ de Santa Cruz, Salar d’Uyuní­ i cap a la Paz, llac Titicaca. Entrada a Perú i cap a Cuzco i MachuPichu.

De Lima a Auckland, Nova Zelanda. Visita a l’illa del nord i del sud i vol cap a Austrí lia (que ja en conec una part). Cap al nord, potser illes Fiji i Malaysia, Indonesia, Tailí ndia (illa de Ko Tao) i Vietnam (a la Badia de Ha-Long, que des de que vaig veure en un reportatge quan era petit, tinc gravat que hi vull anar).

D’allí , cap a Nepal i Tí­bet; muntanya i calma. Per volar després cap a Xina i tornar amb el tren Transiberií  fins a Moscou. I… ja es veurí !

Aquesta ha estat la ruta final:

SudamèricaOceaniaÀsia

10 comments

 1. SHIRKA

  Moltí­ssimes felicitats, allí  on siguis agraeix a la Pachamama i ella et donarí  energia positiva per seguir el teu camí­.

 2. francesc

  Grí cies Shirka! segur que si, a més a més m’han dit que inicio el viatge amb lluna creixent i que això sempre ajuda ;)

 3. Fede

  Hola Francesc. Si ho vaig entendre com Deu mana, ja tens contactes a Brasil i Argentina. Jo en tinc alguns a Chile i Colombia… i potser arreu.
  Quand tinguis dades més o menys fixes per anar a quansévol pais a on necessitis contactes, no dubtis en enviar un e-mail!
  Bon viatge
  Una abraçada molt forta
  F

 4. syl bcn

  estic flipant amb la ruta!!!!! ke buena!!!! ja saps, jo contactes a ushuaia!! ke siga el viaje!!!!

 5. francesc

  jejejeje grí cies Syl :)

  El 6 d’abril volo directe a Ushuaia, o sigui que ja et preguntaré :)

 6. Silvana

  Encara que no et conegui trovo que el teu viatge es una meravella! Quand arribis a Xile, val la pena passar per Chiloé, que es com un lloc aturat en el temps. Vaig ser-hi al febrer i em vaig quedar impressionada. Chiloé es enorme, però tinc amics al nort de la illa que son unes persones maquí­ssimes i interessantí­ssimes. Xilens molt xarraires i amb moltes històries per a compartir. A més a més en Cyril sap preparar un delicios pisco sour i dels millors salmo fumats que n’he probat mai. Realmente ótimo! Si t’interessa et puc passar el contacte.
  Felicitats,

 7. francesc

  Moltes grí cies Silvana! ara ja ens coneixem ;)

  Segurament no passaré per Chiloé ja que aniré directe a Pucón i cap a Concepción on vull estar uns dies… però moltes grí cies per la informació!!

 8. kepa y aial

  hola, Francisco somos una pareje del pais vasco que va a recorrer la vuelta durante un aí±o el mundo aproximadamente. hemos visto que tu ruta se aproxima a la nuestra. nosotros empezamos por EEUU (15 dias) luego pasamos mexico (1mes 1/2)hasta bajar a la patagonia
  despus queremos pasar a nueva zelanda pero has podido encontrar algun vuelo barato??? por cuanto?? los q he encontrado yo son carisimos.
  despues de estar como 15 o 1 mes en nueva zelanda queremos ir a asia y terminar como tu en el transiberiano.
  TODAVIA ESTAMOS MUY VERDES PERO TU PAGINA NOS AYUDARA Y ESTAR EN CONTACTO CONTIGO GRACIAS

 9. francesc

  Hola!!
  efectivamente, el vuelo por el pací­fico es el mí¡s caro del viaje… hay gente que se coge el billete RoundTheWorld solo para ahorrar en este billete. Yo querí­a ir de Lima a New Zealand, y valí­a 1500€, pero he encontrado un vuelo de Lima a Los íngeles y de Los íngeles a NZ por unos 1200 1000 euros aprox. O sea que seguramente, haré escala en EUA, aunque se dé mí¡s vuelta, de camino a NZ. http://www.trabber.cat/

  He oí­do que Russia no suele hacer visados si no es directamente en tu paí­s… como yo ya no lo puedo hacer, no sé si finalmente podré hacer el transiberiano y entrar por Rusia… informaros de como funciona esto…

  Muchos í¡nimos, y por cualquier cosa mes podéis mandar un email, no hay problema!!

  Saludos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.