Visualització de la ruta volta al món

Va ser l’Oriol qui em va descobrir aquesta eina de visualització de rutes i viatges, a través del seu blog Viatjant pel món, i com que és una manera molt grí fica de resumir la ruta d’un viatge tan llarg, crec que és interessant de veure :)

No hi són totes les ciutats visitades, però si la majoria de les més grans, en surten 104. I la distí ncia que marca, que és molt aproximada perquè molts trajectes no són en lí­nia recta, i no hi són tots, més de 100.000 km. L’aplicació es diu Tripline i és bastant divertida!! clica Play i puja el volum dels altaveus!!

Y una altra manera de visualitzar aquesta ruta, és amb el mapa de la volta al món porta a porta que he anat creant i que ara ja estí  actualitzat i definitiu:

La Volta al món porta a porta

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.