Arribada a Eslovènia i visita a Skofja Loka

Skofja Loka

Å kofja Loka, Slovenia

Aquest era el primer viatge de tres, amb un nadó de 6 mesos i anant de cí mping. Si ve el vol de Rio de Janeiro el vam fer ja fa uns mesos, ho podrí­em considerar només ”un desplaçament”. De Barcelona a Eslovènia són 1500 km que es fan amb dos dies de cotxe tranquil·lament i que ens permetia portar tot el necessari per visitar aquest paí­s durant 16 dies.

Un cop arribats a Eslovènia i instal·lats al cí mping Ljubljana Resort, el primer lloc que vam visitar va ser la petita ciutat Skofja Loka, el què t’introdueix de manera molt calmada i tranquil·la a la història del paí­s. En un obrir i tancar d’ulls et trobes amb edificis medievals molt ben conservats, plens d’història i tradició. De fet la ciutat ja té més de 1000 anys i encara conserva el castell i muralles del segle XIV. També té uns turons que l’envolten que permeten contemplar unes fantí stiques vistes de la zona, tot just a 20 km de la capital.

Per la seva proximitat i bona comunicació amb el centre de la ciutat (pocs minuts amb bus) el Cí mping i hotel Ljubljana Resort és el lloc ideal per fer base uns dies i explorar amb excursions d’un dia molts llocs diferents.

Un dels encants del paí­s és la facilitat de desplaçar-te d’un lloc a un altre amb excursions d’un dia, però per encants els paisatges que vam descobrim i que anirem explicant en diferents articles al blog.
Å kofja Loka, Slovenia
Å kofja Loka, Slovenia
Å kofja Loka, Slovenia
Å kofja Loka, Slovenia
Å kofja Loka, Slovenia
Å kofja Loka, Slovenia

ALLOTJAMENT: Ljubljana Resort

Hotel, cí mping, restaurant, spa&fitness, parc aquí tic i piscines.
Tel. + 386 (0)1 589 01 30
E-mail: resort@gpl.si
Web: http://www.ljubljanaresort.si/en/

 

Info: http://www.slovenia.info/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.