Roadtrip a Eslovènia

Llac Bled rutabaobab

Mentre mirí vem el mapa tot decidint entre el sud de França i la Toscana italiana, vam veure que Eslovènia estava a només 150 km de Venècia, i ens va cridar l’atenció. Però va ser al fer la cerca per imatges a Google que ja vam quedar al·lucinats dels paisatges d’aquest paí­s i ho vam decidir a l’instant: carretera i manta!

Així­ que ja ho tenim tot a punt per recórrer uns quants quilometres en cotxe fins a aquest desconegut paí­s, que combina paisatges alpins amb llacs, ciutats, grans coves i pobles tí­pics. Però a més és un lloc ple d’activitats per a totes les edats, des de parcs aquí tics i itineraris culturals, fins a impressionants trekkings per la regió Alpina fronterera amb Àustria, rí fting i esports d’aventura de tota mena. Exactament el què ens agrada :)

Amb l’ajuda de l’oficina de turisme del paí­s estarem unes setmanes visitant diferents racons, i aquesta vegada en famí­lia; ja som tres en ruta. Com escrivia al blog de Vadepares, tenir un fill acabat de néixer no ha de ser cap impediment per viatge, fins i tot de cí mping com ho farem nosaltres.

Per als qui com nosaltres, no coneixeu gaire aquest petit paí­s de 2 milions d’habitants, podeu començar mirant les fotos i descripcions dels indrets tant sorprenents que amaga a la seva web oficial http://www.slovenia.info/ i si teniu tauleta o smartphone, encara podeu trobar més informació a l’aplicació mòbil.
TOP 50 Slovenia
roadtrip slovenia
roadtrip slovenia
roadtrip slovenia

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.