La primera posta de sol de l’any a Ipanema, Rio de Janeiro

ipanema sunset rio de janeiro


Mig per casualitat, passejant per Ipanema el dia 1 de Gener de 2014, vam poder veure aquesta espectacular posta de sol i coincidir amb tantí­ssima altra gent que hi havia anat expressament. La Pedra d’Arpoador és un lloc ideal per veure pondre’s el sol al mar, i que coincideixi que ho fa dins l’aigua són uns pocs mesos a l’any, al voltant de desembre. Aquí­ és estiu i els dies són llargs. Quan el sol toca a l’aigua, o s’amaga darrera els núvols baixos i desapareix, la gent comença a aplaudir i xiular celebrant el gran moment… i hi ha moooolta gent!! Alguns ho aprofiten per remar les últimes onades de la tarda, nedar, o simplement refrescar-se després d’haver superat els 40 graus durant el dia.
ipanema sunset rio de janeiro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.