Estrenant sandí lies Teva

IMG_1204
Soc una mica manií tic amb el calçat, em costa trobar una sabata còmode. I les sandí lies és un tipus de calçat que m’encanta però que també em costa molt d’acostumar-me a diferents models. Així­ que quan la gent de Teva ens va enviar aquests parells de sandí lies per provar-les durant el viatge a Estats Units estava molt intrigat de com serien. I va ser una sorpresa enorme posar-me-les el primer dia i dur-les a tota hora sense cap tipus de molèstia i ajustades perfectament al meu peu. Aquella teoria de que primer les has de portar una estona cada dia perquè s’estovin i no et surtin butllofes no va ser necessí ria!!
En el meu cas, es tracta de les sandí lies Teva Northridge, que es caracteritzen per tenir una sola molt fina buscant una aproximació al barefoot o al caminar descalç i al minimalisme. I això també les fa molt lleugeres, flexibles i molt còmodes, amb corretges fines que no molesten i perfectament ajustables.
IMG_0475
Si passejar per Chicago amb les sandí lies era increí¯ble, encara ho era més utilitzar-les de cí mping i pels Parcs Nacionals. La sola de goma les fa molt resistents i aptes per qualsevol terreny, fí cils de netejar i si es mullen no queden xopes. Així­ que ha estat una gran sorpresa i descobriment la polivalència d’aquestes sandí lies que han estat les companyes perfectes durant 30 dies voltant per terrenys tant diferents i tantes hores conduí¯nt.

IMG_1206
Les sandí lies de noia, en aquest cas eren les Teva Zirra, també amb un disseny bastant minimalista però una sola més tot terreny. Un sistema d’ajust únic que permet ajustar tots els punts del peu a través d’unes cintes fines però molt resistents.
Són extremament còmodes i com en el model d’home, aquesta sandí lia pensada per les condicions de terrenys més exigents, aigua i fang, són també ideals per la ciutat o entorns més urbans. A Rio de Janeiro, per exemple, ideals pel dia a dia.

IMG_0461
IMG_0463
Fins i tot han passejat per la mí­tica Ruta 66
Teva sandals route 66
teva

Teva és una empresa fundada l’any 1984 a la llera del riu Colorado i per tant, l’aigua i la natura forma part del seu adn. Tant és així­ que l’any passat van dur a terme una campanya “A pair for a foot” a través de la qual per cada parell de sandí lies venudes, netejaven un tros de riu o platja, amb la intenció d’arribar als centenars de kilòmetres netejats.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.