Estrenant sandàlies Teva

IMG_1204
Soc una mica maniàtic amb el calçat, em costa trobar una sabata còmode. I les sandàlies és un tipus de calçat que m’encanta però que també em costa molt d’acostumar-me a diferents models. Així que quan la gent de Teva ens va enviar aquests parells de sandàlies per provar-les durant el viatge a Estats Units estava molt intrigat de com serien. I va ser una sorpresa enorme posar-me-les el primer dia i dur-les a tota hora sense cap tipus de molèstia i ajustades perfectament al meu peu. Aquella teoria de que primer les has de portar una estona cada dia perquè s’estovin i no et surtin butllofes no va ser necessària!!
En el meu cas, es tracta de les sandàlies Teva Northridge, que es caracteritzen per tenir una sola molt fina buscant una aproximació al barefoot o al caminar descalç i al minimalisme. I això també les fa molt lleugeres, flexibles i molt còmodes, amb corretges fines que no molesten i perfectament ajustables.
IMG_0475
Si passejar per Chicago amb les sandàlies era increïble, encara ho era més utilitzar-les de càmping i pels Parcs Nacionals. La sola de goma les fa molt resistents i aptes per qualsevol terreny, fàcils de netejar i si es mullen no queden xopes. Així que ha estat una gran sorpresa i descobriment la polivalència d’aquestes sandàlies que han estat les companyes perfectes durant 30 dies voltant per terrenys tant diferents i tantes hores conduïnt.

IMG_1206
Les sandàlies de noia, en aquest cas eren les Teva Zirra, també amb un disseny bastant minimalista però una sola més tot terreny. Un sistema d’ajust únic que permet ajustar tots els punts del peu a través d’unes cintes fines però molt resistents.
Són extremament còmodes i com en el model d’home, aquesta sandàlia pensada per les condicions de terrenys més exigents, aigua i fang, són també ideals per la ciutat o entorns més urbans. A Rio de Janeiro, per exemple, ideals pel dia a dia.

IMG_0461
IMG_0463
Fins i tot han passejat per la mítica Ruta 66
Teva sandals route 66
teva

Teva és una empresa fundada l’any 1984 a la llera del riu Colorado i per tant, l’aigua i la natura forma part del seu adn. Tant és així que l’any passat van dur a terme una campanya “A pair for a foot” a través de la qual per cada parell de sandàlies venudes, netejaven un tros de riu o platja, amb la intenció d’arribar als centenars de kilòmetres netejats.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.