De Chicago a Utah i Ruta 66

roadtripbaobab

De Chicago a Moab, Utah, la distí ncia més curta per carretera són 2177 km, però fent-ne 300 més ens permetia seguir el primer tram de la mí­tica Rute 66 fins a St. Louis i després ja seguir per Missouri i Kansas fins a Colorado, fent dues nits a mig camí­. Concretament a Kansas City i a Denver, en unes cabines de fusta dels cí mpings KOA ideals per viatjar per Estats Units.
El riu Mississipí­ em sonava molt des de petit per les aventures de Tom Sawyer i ara poder-lo creuar i veure de tant a prop és genial! I tot i que la Ruta 66 ara ja no és la carretera principal, hi ha milers de motociclistes i conductors que es desvien de les vies rí pides per seguir els traçats antics, veure els poblets, els museus, els cafès i les antigues gasolineres.

roadtripbaobab1

roadtripbaobab

roadtripbaobab

roadtripbaobab

roadtripbaobab

roadtripbaobab

roadtripbaobab

roadtripbaobab

roadtripbaobab

roadtripbaobab

roadtripbaobab

Al poblet d’Odell et reben amb els braços oberts i les senyals de la carretera et van donant la benvinguda :)

roadtripbaobab

De Colorado a Utah el paisatge ja canvia completament… creuar les Rocky Mountains i passar per davant de Vail és impressionant!! Conduir més de 10 hores al dia, t’ofereix postes de sol a peu de carretera.

roadtripbaobab

roadtripbaobab

roadtripbaobab

roadtripbaobab

roadtripbaobab

roadtripbaobab

roadtripbaobab

roadtripbaobab

roadtripbaobab

Arribem a Moab i entrem a Arches National Park, acamparem 5 dies dins del 5è millor parc d’Estats Units.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.