chicago rutabaobab

Arribada a Chicago Roadtrip Baobab 1a part

chicago rutabaobab
Aquest nou viatge comença amb uns dies a la ciutat de Chicago, on hem tingut la sort de passar-hi llargues temporades gràcies a la gran família que hi tinc i que sempre m’hi acull tant i tant bé.

Chicago és una ciutat espectacular molt tranquil·la i fàcil de visitar a peu o en transport públic. Famosa per la seva variada arquitectura, per haver invertit el curs del riu i més recentment per un parc increïble (Millenium Park), i un auditori a cel obert dels més famosos del món. A l’hivern hi fa mooolt fred, això vol dir que l’estiu s’aprofita al màxim i cada dia hi ha activitats gratuïtes de tot tipus.

Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab

Molt recomanables les visites guiades gratuïtes que s’organitzen des del Chicago Greeter Center on pots fer visites guiades del parc, del centre, de diferents barris, etc. Ja sigui les diàries d’una hora o personalitzades de fins a 3 hores… totalment de franc conduïdes per voluntaris apassionats per la seva ciutat. Una experiència que forma part de la Global Greeters Networks i que ofereix aquest servei a molts altres països.

La Torre de Sears va ser un dels edificis més alts del món i emblema de la ciutat. Té un mirador pràcticament a dalt de tot que, prèvia entrada d’uns 15-20 $, ofereix unes vistes increïbles. Recentment ha canviat de propietaris i de nom, es diu Willis Tower i han incorporat uns balcons de vidre prou espectaculars.

Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab

Ara bé, hi ha una altra torre també mooolt alta, John Hancock, que ofereix unes vistes similars, també des d’un mirador pagant entrada, però que té un bar restaurant (Signature Room) just al pis de sota el mirador on pel preu de l’entrada al mirador tens buffet lliure per dinar divendres i dissabtes!! O pel preu d’una beguda, pots estar assegut en una taula d’aquest fantàstic restaurant al pis 95. A la nit és bastant més car.

Els tours en barco són molt recomanables per tenir una visió i perspectiva diferent de la ciutat, i tot i que tenen un preu elevat, uns 30$ els que combinen riu i llac, val la pena. Hi ha unes revistes o guies mensuals de la ciutat que sovint porten descomptes de 5$ en aquestes excursions.

Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab

Però una de les coses que caracteritza aquesta ciutat és el llac Michigan, que ofereix quilometres i quilòmetres de costa amb platges, parcs, carrils bici i un clima particular. Des de Stand Up Paddle, fins kayak o carrils de natació, el llac és un lloc molt concorregut a l’estiu.

I a partir d’aquí començarà el roadtrip de veritat, conduint fins a Utah, a l’Arches National Park.

Totes les fotos de Chicago d’ara i altres viatges a Flickr.

Chicago Rutabaobab Chicago Rutabaobab Chicago Rutabaobab Chicago Rutabaobab Chicago Rutabaobab Chicago Rutabaobab
Chicago Rutabaobab

Altres articles de Chicago:
Museus Gratuïts als Estats Units
Escoltant Chicago
Cap a Chicago i San Francisco

Informació Viatge Estats Units

2 comments

  1. Laura

    Mi Chicago natal!!! M’enyoro.

  2. marc

    Fotos genials!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.