Informació viatge Estats Units

Viatge Estats Units

Viatge Estats Units

Per diversos motius, els Estats Units no acostuma a ser un destí­ tí­pic de la ruta motxillera, si no és per visitar algunes ciutats concretes. I realment, si no tens un vehicle i bastant de temps, les distí ncies són tant grans que la mobilitat interna té certa dificultat. Per exemple, entre els brasilenys és molt tí­pic anar a Estats Units 15 dies i només visitar els parcs d’atraccions d’Orlando i passar uns dies a Miami, o visitar les principals ciutats… poca gent s’aventura a conèixer l’interior i fer rutes per altres estats.
í‰s un paí­s tant gran com un continent i que per tant té milers de paisatges i activitats diferents per oferir. Una bona opció per explorar diferents estats a fons és llogar un cotxe i deixar-se perdre per les llargues carreteres que travessen el paí­s. La gasolina és més barata i jo és on he trobat moltes vegades el lloguer de cotxes més barat. A cada estat hi trobarem parcs nacionals, cascades, ciutats o atractius diversos que el fan únic. Des de platges espectaculars, muntanyes increí¯bles, grans llacs o ciutats de gratacels. í‰s un paí­s ple de contradiccions i que no deixa indiferent a ningú però que en qí¼estió de variabilitat de paisatges té poc rivals. Només per això ja és molt recomanable.

I una de les millors webs on informar-se és Discover America, on estat per estat trobarem tot tipus d’informacions que ens ajudaran a planificar el viatge.

Viatge Estats Units
Viatge Estats Units

Cadascun dels estats té molta informació de què fer-hi, segons tipus d’activitats, llocs més destacats, excursions i visites recomanades, etc. Com en aquest exemple de Colorado:

Colorado Estats Units

Una altra gran web per trobar tot tipus d’informació sobre els parcs nacionals, les excursions, les rutes i itineraris, els horaris, etc. és el portal governamental de parcs nacionals National Park Services. Els Parcs Nacionals estan molt ben condicionats per rebre visitants, oferint tots els serveis necessaris així­ com activitats gratuí¯tes de guia, demostracions, conferències, talleres, etc. per acostar una mica més la realitat natural i paisatgí­stica de cada lloc. La majoria de parcs tenen circuits adaptat per cadires de rodes i per persones amb dificultats de mobilitat, i per als més aventurers infinitat de rutes i excursions per tots els nivells.

parcs nacionals

Finalment, si es lloga un cotxe i es vol fer una ruta llarga travessant diferents estats, hi ha diferents opcions d’allotjament durant el camí­. Motels de carretera i hotels barats en trobarem quasi a cada poble. Però també hi ha molts cí mpings, que ofereixen rulots o cabanes de fusta, així­ com espai per tendes, i que són una solució molt més econòmica per passar només una nit i seguir en ruta. Per exemple a partir de 28$ per dues persones. KOA és una xarxa de cí mpings que cobreix gran part del paí­s i Canadí , i a través del mapa podem veure els diferents cí mpings que en formen part i anar planificant la ruta.

Cí mping Estats Units

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.