Visconde de Mauí¡, normes estrictes

Després d’haver voltat bastant, em va sorprendre que en una Pousada de Visconde de Mauí¡, fossin tant estrictes i tractessin als clients com a presumptes delinqí¼ents, en tots els cartells, avisos i senyals… Aquestes normes, que considero bastant estrictes per ser un servei hoteler, anaven acompanyades de dues grans pancartes al menjador (un buffet d’esmorzar increí¯ble, això si), on s’avisava que les fruites només es podien menjar allí , i per cada peça que algú s’emportés, farien pagar 5Rs.

Crida l’atenció, els 100Rs per hora, si marxes més tard de les 12, fer-te pagar un 20% del preu del dia NOMí‰S per portar un aparell elèctric (independentment de fer-lo servir o no), i si embrutes llençols o tovalloles, també a pagar… Si trenques un got, pobre de tu que trenquis res, també a pagar! Amb tot, cal sumar el 10% de taxa de servei.

Per sort, aquesta zona de Brasil és increí¯ble, plena de rius, cascades i boscos i nosaltres no vam haver de pagar res d’extra!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.