Córrer arreu del món

córrer arreu del món

córrer arreu del món

“El miracle no és que vaig acabar, el miracle és que vaig tenir el coratge de començar. John Bingham”  M’agrada córrer!

Si córrer com a rutina, entrenament o competició a casa ja és prou motivant com per fer-ho regularment, encara ho és més quan estem viatjant.
Sovint és complicat poder portar les sabatilles, la roba i tot el què necessitem però si hi cap, mai estí  de menys. Tot i que un dels problemes que tenia quan viatjava d’alberg en alberg, era que a l’acabar una hora d’entrenament, tota la roba estava xopa de suor, calia rentar-la i posar-la a assecar i depenent de quants dies em quedés al lloc ja no donava temps i era un dels handicaps principals.

Però les vegades que ho he pogut fer i córrer en alguna cursa a altres paí¯sos, és una manera extraordiní ria de descobrir ciutats i paisatges que d’altra manera no pots veure.Per exemple córrer per grans avingudes amb el trí nsit tallat. Hi ha gent que ja es programa els viatges tenint en compte certes curses per fer coincidir la seva volta al món amb aquell esdeveniment, i hi ha gent que viatja expressament per anar a participar a una cursa. Sigui quina sigui l’excusa que va davant, poder combinar les dues activitats no té preu.

Deixo aquí­ alguns enllaços que he anat recopilant sobre això:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.