Tentena, Sulawesi

Tentena - Sulawesi

Una de les regions centrals de Sulawesi és Tentena, i ve de camí­ per tornar a Makassar en bus, parant a Tentena i a Tana Toraja.

A Tenetena, hotel Victory, pots voltar per tot arreu amb motoreta tot i que els carreteres no estan massa bé i sembla motocross amb scooter, és divertit… fins que se’t punxa la roda i et quedes tirat al mig del no res… però com que sempre hi ha els artesans que et poden ajudar, tot té solució.

Visita de rigor a la cascada i a la platja Siuri, una platja de sorra fina del gran llac de la regió.

També vam visitar les coves… que mentre esperes una cova fosca plena de ratpenats i vas a punt amb la llanterna, et trobes una cadena per no passar i tota l’entrada plena de calaveres i òssos dels morts que han dipositat aquí­ com a sepultura… una mica sorprenent!!

Però com sempre, quan pares a qualsevol lloc a fer fotos dels camps d’arròs, els nens i nenes et venen a saludar (i els més grans també), es volen fer fotos amb tu i jugar una estona :)

Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi

Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi

Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi

Tentena - Sulawesi Tentena - Sulawesi

4 comments

 1. Queralt

  Hola Francesc!
  Si tens oportunitat i temps- tot sembla que sí­- fés una escapada a “Pantai Vira”, a mi em va robar el cor. I de pas pots llogar una barqueta a les illes de davant.
  Nosaltres vivim a Jakarta i també ví rem començar un blog quan vem anar a viure-hi però des de que vem ser pares, hem hagut d’aparcar una mica l’aventura però esperem posar-nos-hi de nou molt aviat!
  A per cert, tinc uns amics catalans, de Naví s i Cardona, que també estan viatjant per Indonèsia. Exactament no sé a on són ara, potser a Kalimantan. Si t’interessa, et puc facilitar el seu mòbil.
  Selamat Jalan :-)
  Queralt

 2. francesc

  Moltes grí cies!!

  Llí stima de no haver-vos conegut abans i us hauria pogut venir a saludar!

  Ara ja estic a Tailí ndia :)

  Salutacions!!

 3. Fui

  Fransecs, love your photos with the kids, very beautiful!

 4. Asier

  me perdi esa islaaaaaa, menuda envidia :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.