Uluru, la gran Roca

Uluru - Australia
Tot i la pluja que va caure durant tot el dia, tenim una petita escletxa de sort que ens deixa veure la posta de sol al mig del desert, a Uluru. í‰s realment un lloc mí gic, sagrat pels seus habitants autòctons, els aborí­gens. I com que no volen que la gent hi pugi, després de llevar-nos dora per veure com els primers raigs de sol il·luminen la roca, caminem pels camins que envolten la base, sense pujar-hi. Hi ha mort molta gent pujant a la roca, doncs patina bastant, i pels aborí­gens, cada persona que mor allí  els hi afecta molt i per això demanen que no s’hi pugi.

Uluru - Australia Uluru - Australia Uluru - Australia Uluru - Australia Uluru - Australia Uluru - Australia Uluru - Australia Uluru - Australia Uluru - Australia Uluru - Australia Uluru - Australia Uluru - Australia

Uluru - Australia Uluru - Australia Uluru - Australia Uluru - Australia Uluru - Australia Uluru - Australia

Després de 3 dies pel desert, tornem a Sydney amb avió… i per sort, ningú ens demana ni passaport ni cap tipus d’identificació… primera prova superada!

Sydney Sydney Sydney Sydney Sydney Sydney Sydney Sydney

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.