Desert Australií 

Després de 24 hores de tren, molt ampla i confortable (dutxes i tot), arribem a Alice Springs, punt de partida per visitar la gran roca vermella, Uluru, Kings Canyon i Kata Tjuta; el desert australií .

Northern Territory

Northern Territory

Si una de les millors coses del viatge és poder anar trobant contactes a cada paí­s, una de les pitjors es quan per molt poc, no podem quadrar l’horari i trobar-nos… Així­ que amb el Sean ens haurem de veure a Barcelona l’any que ve, però en canvi hem guanyat un nou contacte a l’illa Reunión :) i aprofitant que l’alberg era molt xulo i que tenien un kit de Pocker Hold’m, mentre plou a bots i barrals fem un timba amb fitxes de joguina que la gent ens mirava com si fossim uns sonats…

Lloguem un cotxe i en ruta cap a Kings Canyon. Aquí­ no tenim tanta sort i el Hyunday i30 es queda petit per 4 persones i tantes motxilles, menjar… I la mala sort ens segueix amb una tempesta de primavera impressionant!! Veure aquells grans llamps espetegar al mig del desert és un gran espectacle però ens dificulta les excursions… i acabem xops. Per sort, al cí mping/alberg hi ha animació musical i ens entretenim una mica.

Kings Canyon Kings Canyon Kings Canyon Kings Canyon - Eden garden Kings Canyon Kings Canyon Kings Canyon - Eden Garden Kings Canyon Kings Canyon Kings Canyon Kings Canyon Kings Canyon Kings Canyon Kings Canyon Kings Canyon

Al dia segí¼ent visitem el pí rking i el mirador de les Olgues, Kata Tjuta, però no podem caminar gens perquè plou plou plou!! El tí­pics Floodways (senyals de rierols a la carretera) que el dia abans estaven secs i semblaven de broma, avui els hem de passar amb molta precaució, doncs l’aigua ocupa tota l’amplada de la carretera en molts punts.

Kata Tjuta - Australia Kata Tjuta - Australia Uluru - Australia Kata Tjuta - Australia Kata Tjuta - Australia Kings Canyon Uluru - Australia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.