Great Ocean Road

Quan vaig venir per primera vegada no em pensava que hi tornaria tant aviat, i tenia clar que volia veure la part sud i sobretot, la Great Ocean Road. Així­ que ja hi som, conduint per una de les carreteres escèniques més espectaculars del món.

Great Ocean Road, Australia

Es tracta d’una carretera de costa que va de Melbourne a Adelaida, amb uns trams molt espectaculars, sobretot pels penyassegats i la costa escarpada. El primer dia anem de Melbourne a Port Campbell i dormim a un alberg de fusta molt xula a primera lí­nia de mar. Abans però, haví­em arribat a temps, 2 minuts abans, de veure la posta de sol davant dels 12 apòstols, l’emblema d’aquest tram de carretera, unes formacions rocoses enmig de la platja, com si fossin 12 grans monuments.

Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia

Al matí­ segí¼ent, visitem arcs de roca, costa i platges increí¯bles, banys d’aigua gelada (només l’Anna) i moltes hores conduint. Però parant cada dos per tres per veure els animalons del paí­s: cangurs, lloros i coales!! Si bé diuen que els coales poden dormir fins a 22 hores al dia (només mengen eucaliptus i l’energia que els proporciona aquestes fulles no els dóna per gaire activitat), n’hem vist molts i de desperts!! Menjant, passejant de branca en branca, transportant les cries i fins i tot perpetuant l’espècia (ví­deo inèdit pendent de publicar, que ja podeu veure aquí­).

Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia Great Ocean Road, Australia

KoalaKoala Koala Koala Koala Koala Koala Australia Parrot Australia Parrot

Great Ocean Road, Australia Koala Koala

Adelaida la veiem molt depassada, perquè arribem molt tard i al dia segí¼ent ja agafem el tren cap a Alice Springs, el mí­tic The Ghan cap al desert australií .

Esperem que allí  hi faci més calor perquè realment al sud d’Austrí lia hi feia bastant de fred!!

2 comments

  1. Carles

    crec que he vist alguna d’aquestes fotos com a wallpaper de Windows … :P

  2. Mapi

    Arrgg!! Em fas una enveja d’aquelles dolentes eh! Hahaha Quina passada de fotos!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.