Argentina, Bariloche

Bariloche és una de les ciutats més importants de la regió dels llacs d’Argentina, la més poblada dels Andes Patagònics. I un dels punts turí­stics per excel·lència del paí­s. De fet, perquè faltava un mes per a començar la temporada d’hivern, que sinó hagués tingut moltes dificultats per resistir-me a quedar-me tres mesos aquí­ treballant a la neu… però mai se sap! Les 30 hores de bus des de Calafate van ser més o menys distretes amb pel·lí­cules i un canvi de vehicle de matinada al mig de la carretera.

Encara viatgem amb els 5 que ens vam conèixer al trekking de Torres del Paine, i hem llogat un cotxe per visitar la ruta del 7 llacs, que et porta per dins de boscos i parcs, vorejant diferents llacs, fins a San Martí­n de los Andes, passant per Villa la Angostura. La tornada, per la mí­tica Ruta 40, 300 km fins a Bariloche amb una impressionant posta de sol.

Bariloche Bariloche Bariloche Bariloche Bariloche Bariloche Bariloche Bariloche Bariloche Bariloche Bariloche Bariloche Bariloche Bariloche Bariloche Bariloche
Bariloche

La Kangoo que vam llogar, era 7 places, però els dos seients extra que van posar al darrera no semblaven del tot oficials… Al sortir de San Martí­n, control de gendarmeria. Buscaven drogues i ens van registrar bosses, fer baixar del cotxe… just quan em tocava conduir a mi… però res més.

BarilocheBariloche

Al dia segí¼ent, ja ens separem; uns cap a Buenos Aires, uns cap a Mendoza i jo cap a Chile. Vaig aprofitar el dia per pujar al Cerro Campanario, que diuen que és una de les millors vistes del món… i després una ruta amb bicicleta per diferents llacs, fins a Colonia Suiza; un poblet igual igual que Suí¯ssa!! De fet, tot el paisatge entorn a Bariloche és molt alpí­ i diferent a la tí­pica pampa patagònica que tení­em fins ara.

Bariloche Bariloche Bariloche Bariloche Bariloche Bariloche

I de Bariloche, altra vegada cap a Chile, a Pucón.

4 comments

 1. anna kinter

  La Ruta 40!!!!! això és el que vull fer jo, algun dia.
  Molt xules les fotos dels llacs i montanyes. Sí­ que és un gran canvi de paissatge.
  Que vagi bé ara per Chile!

  Cuida’t

 2. francesc

  aaaah i com que a l’alberg tení­em el sopar inclòs, els postres eren gelat de quart de litre a la xocolateria BACCIO, cada dia!! buuufffffff

 3. Eva i Aleix

  Quina passada les fotos de la regio dels llacs, quins records!!
  Nosaltres vam anar al Cerro Campanario pero el vam trobar tancat, aixi que ens vam haver de conformar en pujar al Cerro Catedral :-)
  Que vagi molt be per Xile!!

 4. anna kinter

  juers, nen he vist el link de l’alberg i per flipar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.