Puerto Plata i Sosúa Beach

Hem tornat a Sosúa perquè s’hi podia arribar amb autobús i ens evitava la constant negociació que busquen els conductors d’Uber, i amb un mar més calmat i un sol radiant, la platja ens ha sorprès molt positivament. Hem pogut veure molts peixos, entre ells una barracuda bastant gran que va passar tot el matí sota la mateixa barca, un parell de Peacock flounder (Bothus Mancus) que és una espècie de peix manta petit amb colors vius florejats que es camufla sobre l’arena. També hem vist peixos de colors, peixos trompeta, cargols i eriçons de mar i alguns residus plàstics i de metall :(

Clica a una imatge per obrir en format diapositives:

També hem visitat el museu de l’àmbar de Puerto Plata, on s’explica la història d’aquesta resina petrificada, els insectes o plantes que hi quedaven atrapats, la relació amb la pel·lícula Jurassic Park i les dures condicions de les mines d’extracció d’aquests elements.

Ens hem allotjat a un apartament d’Airbnb a un barri popular, on la gent fa vida de carrer (molt sovint amb la música a tot drap) i on dijous van venir a fer una missa protestant al carrer per donar a conèixer aquesta congregació al barri (vam tenir sermó eufòric, moment de curació i miracle i invitació a participar).

Mercat de Puerto Plata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.