Matapalo, Manuel Antonio y Dominicalito

Quedava pendent l’últim post de Costa Rica, 5 dies a Matapalo des d’on vam visitar el Parc Nacional de Manuel Antonio, la platja de Matapalo i la de Dominicalito.

Matapalo és un poble petit i tranquil a 10 km de Dominical i on hi ha una de les àrees de plantació de palma més grans del país, amb les corresponents refineries d’oli. El que fa 30 o 40 anys es va veure com una salvació per a l’economia de la zona, avui en dia té bastants més efectes perjudicials dels previstos (a nivell de sostenibilitat i impacte al territori).

Matapalo és una platja extensa, tranquil·la i ideal per descansar.

Dominicalito és menys oberta que Dominical, i té onades més petites, ideals per practicar surf sense prendre mal.

I un dels dies vam visitar el Parc Nacional Manuel Antonio que és un dels més populars i visitats del país. De nou, vam matinar per arribar a les 7 i entrar dels primers i poder fer una part de l’excursió amb la mínima gent possible. Això ens va permetre veure bastants animals i que un momo se’ns apropés molt. i ens va sorprendre veure cèrvols o cabirols, que normalment associem a altres paisatges.

La platja del parc és molt xula però quan hi vam arribar ja era l’hora de la marabunta.

1 comment

  1. Gloria Balague

    Ja he vist al Luka i el Kael fent surf tambe! Molt be!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.