Los Haitises i Cayo Levantado

Després de molt buscar, llegir i investigar hem triat que aquest seria l’únic tour organitzat que faríem al país, i amb l’Andrès – El Andariego de Las Galeras de Samaná hem trobat un molt bon servei i a un preu ajustat.

El tour d’un dia complert, inclou la visita al Parc Nacional de Los Haitises, que consisteix en una zona geogràfica molt característica, formada per més de 50 illots, en zona de manglars, on les formacions rocoses formen coves i precipicis espectaculars. El barco que ens hi porta, pot entrar una mica i mostrar-nos ens manglars de més a prop, on hi ha pelicans i altres ocells. Les coves són enormes, amb estalactites i estalagmites enormes i pintures prehistòriques.

Cayo Levantado és una petita illa davant de Santa Bàrbara de Samana, famosa pe run anunci de Bacardi que s’hi va gravar fa 30 anys, i que té dues platges espectaculars i un resort de gran luxe. El nostre tour inclou una parada aquí per dinar (bufet popular d’arròs, peix i pollastre) i unes hores a la platja. Una de les platges és només per als hostes del resort), i l’altre més gran és oberta al públic que ve en tours i excursions. Al costat esquerra de la platja (de peus a la platja i mirant l’horitzó), hi ha una zona que encara conserva alguns coralls, i hem pogut veure moltes estrelles de mar, molts peixos, alguns coralls i fins i tot una anémona sense nemos.

Clica a una imatge per obrir en format diapositives.

1 comment

  1. Gloria Balague

    Fantastic! Quan aneu cap a Mexic?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.