Playa Rincón

Una de les platges més espectaculars del país és Playa Rincón, que s’hi pot anar amb barca, taxi o caminant. Vam decidir fer l’excursió de 2,5 hores de “las 7 playas” fins arribar-hi, i va valdre molt la pena. Un recorregut tranquil i solitari bordejant la costa, entrant per plantacions de plataners, i arribant a platges verges i solitàries.

Al final de Playa Rincón, hi ha el Caño Frío, la desembocadura d’un petit riu d’aigua gelada però espectacularment transparent. Carregar les ulleres de buceig ha valgut l apena i després de veure varis peixets de colors ens ha sorprès l’arribada d’un immens banc de peixos mida sardina, on cents i cents de peixos ens rodejaven i nedaven al nostre voltant.

També hem pogut jugar amb la natura disponible i fer alguns prototips d’embarcacions, des de trenar fulles de palmera fins a reutilitzar una canya de bambú.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.