Playa Hermosa, Coco i Ocotal

Després d’allargar l’estada a La Fortuna més dies del previst, arribem de nou a la costa del Pacífic. Per la zona nord de Tamarindo hem trobat un airbnb que està molt bé, prop de tres platges espectaculars.

A Ocotal hi anem a veure la posta de sol però des de que vam descobrir Playa Hermosa hi hem tornat cada dia.

Al ser de sorra fosca i estar una mica ennuvolat, la primera impressió pot decepcionar perquè no té el blau d’algunes fotos. Però un cop entres i veus que és tan transparent i que quan surt el sol tot brilla, el paisatge canvia!

I a més a més, quan per casualitat et poses les ulleres i et submergeixes al voltant de les roques, la vida marina explota. Veure peixos globus el primer dia va ser una sorpresa immensa, acompanyats per les desenes d’altres peixos tropicals.

La diversitat que hem pogut veure equival a la de molts esculls de coralls del món (Indonesia, Australia, Tailàndia…), i aquí ho tenim a peu de platja!!

Però aprendre a respirar amb tub no ha sigut fàcil pel Kael i amb unes pràctiques a la piscina, ha descobert un nou món!

Posta de sol Ocotal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.