Costa Rica, pura vida!

Després d’un canvi de vol no anunciat i 12 hores de retard, fem una escala nocturna a Bogotà. 5 hores de matinada on l’activitat de l’aeroport internacional El Dorado, és frenètica! Tot i arribar a les 2 de la matinada, pel nostre horari de Barcelona ja són les 9 del matí, i amb tant de moviment de persones, cafeteries i meitat de botigues obertes, les 5 hores van passant com si fos de dia. També hi va ajudar el primer cafè de finca que provem en aquest viatge, i amb got de 35cl. n’hi havia per tothom.

Finalment, arribem a San José i passem dues nits a l’alberg Lost in San José, amb un ambient tranquil i molt agradable.

A la capital, hi ha Amura, una de les millors escoles de cuina del país i poder passar un dia amb ells, compartint experiències i bones pràctiques amb la coordinadora acadèmica i els xefs professors, va ser molt enriquidor! 3 hores de reunió per adonar-nos que tenim moltes coses en comú i que el dia a dia té situacions idèntiques tot i estar a 13.000 km de distància.

Amb els alumnes de primer, vaig poder fer un petit taller de creativitat i visió de futur, per prendre consciència de quines són les habilitats importants i com anar planificant el seu pla d’aprenentatge al llarg de la vida. Assistir a una classe pràctica d’embotits i una de pa, va completar la jornada.

I a partir d’ara lloguem un cotxe i comencem a voltar pel país: propera parada, Montezuma a la península de Nicoya, al costat pacífic del país.

1 comment

  1. Gloria Balague

    Viatjant s’apren a ser flexible!!
    Seguiu disfrutant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.