Descí rrega gratuí¯ta del llibre “La vuelta al mundo puerta a puerta”

Fa just 3 anys que començava a enviar els llibres impresos als mecenes que en van fer possible la seva publicació a través de la campanya de Crowdfunding de Goteo. I ara ha arribat l’hora d’alliberar el llibre sencer en format PDF, perquè tothom se’l pugui descarregar i gaudir-lo.

Com sabreu, el llibre pretenia recollir els testimonis de persones que em van acollir a cada paí­s i que fossin ells qui expliquessin i presentessin el seu paí­s i la seva cultura a través d’una entrevista. També hi ha algunes històries del blog i la postal. A cada paí­s, demanava a algun conegut que escriví­s una postal, explicant com li explicaria el seu paí­s a un visitant estranger. Però sobretot és un llibre de fotografies i instants dels 16 mesos de viatge.

llibre volta al món

llibre volta al món

llibre volta al món
llibre volta al món

Descarregar PDF
Comparteix-lo a twitter :)

 

 

D’aquella experiència amb la campanya de crowdfunding i la meva curiositat i afició per aquest sistema de finançament col·lectiu, he escrit un altre llibre que també pots descarregar gratuí¯tament a CrowdfundingSherpas.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.