Estrenant la nova jaqueta Arc’teryx Atom SL Hoody

IMG_1750

Per fi he pogut estrenar la nova Arc’teryx Atom SL Hoody que es començarí  a vendre la propera primavera. Quan vaig rebre la caixa amb la jaqueta, pensava que havia estat un error i que estava buida.

Era una caixa de cartró bastant gran i no pesava res. I a l’obrir-la i veure que efectivament hi havia una jaqueta em va sorprendre molt la lleugeresa (285 gr). í‰s una jaqueta molt fina però molt resistent i incorpora una capa tèrmica a la part de l’esquena molt agradable. Té un patró molt ben dissenyat que la fa molt còmode. De fet, un cop provada dins de casa la vaig seguir portant tota la tarda; no te la trauries mai ja que no sembla una jaqueta de tant còmode que és. S’adapta molt bé al cos, dóna un toc de calidesa i és molt lleugera.

IMG_1774

IMG_1780
I la gracia és que al mateix temps, quan estí s a l’aire lliure et protegeix molt bé del vent i la humitat. M’encanta el detall dels punys de les mans, que per la part de sobre et tapa tot el canell de manera que sempre estí s protegit.
Els laterals són d’un teixit diferent molt agradable al tacte i que li donen aquesta flexibilitat que la fa tant còmode.A més a més incorpora una caputxa ajustable amb visera laminada.
ArcteryxS16
Es tracta d’una jaqueta molt polivalent, no pensada per un fred intens però ideal per la ciutat, i també per sortides de muntanya i outdoors on es necessita lleugeresa. Pel poc volum que ocupa, a partir d’ara la portaré sempre a la motxilla, una protecció en cas d’un canvi sobtat de temps que sempre va bé tenir.
Més informació a http://www.arcteryx.com/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.