7 altres indrets que no et pots perdre de Turquia

Igual que deia d’Egipte, Turquia també és un d’aquells paí¯sos propers pendents d’explorar, i a part d’Istambul i la Capadòcia, aquí­ alguns altres racons interessants:

1. Fethiye

Fethiye és una indret de costa amb platges paradisí­aques d’aigí¼es turqueses envoltat de natura i monuments històrics. La ciutat antiga és com un museu a cel obert que combina l’arqueologia amb els monuments, envoltat de natura. [Veure ví­deo]

2. Abant

rutabaobab turquia
Abant és un parc nacional d’aigí¼es tranquil·les amb frondosos boscos i vistes magní­fiques. Un lloc ideal per passejar, relaxar-se i gaudir de la gastronomia de la zona.

3. Cumalıkızık

Cumalıkızık un exemple de la tradicional arquitectura Otomana.

4. Nemrut

rutabaobab turquia
Nemrut és un indret històric situat a l’est de la serralada Taurus, considerada la 8a meravella del món. Amb una altitud de 2206 m. les vistes de la vall i del riu Firat són espectaculars.

5. DamlataÅŸ Cave

rutabaobab turquia
DamlataÅŸ Cave són unes coves prop d’Alanya amb unes formacions rocoses formades per la força de la natura i una platja just a l’entrada.

6. Demre

Demre una de les proví­ncies més atractives del sud de Turquia; una combinació perfecte entre les restes històriques i la naturalesa.

7. Kartalkaya


Kartalkaya és l’estació d’esquí­ de Bolu, amb tot l’equipament i serveis necessaris, ofereix als esquiadors i amants dels esports d’hivern una excel·lent experiencia prop de grans ciutats.

Foto Crèdits: Andybebbs, Nita-W, Rielax, Aishe, Goturkey

Altres indrets:
5 racons menys coneguts d’Egipte
Els millors festivals de música d’Europa per aquest estiu

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.