5 racons menys coneguts d’Egipte

siwa-rutabaobab
Egipte és un d’aquells paí¯sos relativament propers que estí  a la llista de pendents per ser visitat algun dia (sobretot la part de submarinisme) però que encara no conec. Així­ que l’altre dia que tenia temps vaig fer una mica de cerca d’altres racons interessants del paí­s que valia la pena conèixer.

1. La Cova de Sannur

http://en.egypt.travel/attraction/index/sannur-cave

La Cova de Sannur és una cova kí rstica del perí­ode clí ssic creada per l’aigua subterrí nia. La cova estí  situada a 10 km de la ciutat de Beni Suef, a 2 hores de distí ncia amb cotxe des de El Caire.

2. L’Oasis de Dakhla

http://es.egypt.travel/city/index/dakhla-oasis
Dakhla
L’Oasis de Dakhla es considera un dels oasis més atractius d’Egipte. A l’oasis s’hi ha més de 500 fonts termals, cases rústiques d’adob i runes de l’època medieval.

3. Àrea protegida de l’Oasis Siwa

http://en.egypt.travel/attraction/index/siwa-protected-area-oasis
Siwa
Siwa
Ubicat entre la frontera de Lí­bia i la depressió Qattara al nord-est d’Egipte, es tracta d’una í rea protegida degut a la diversitat de la fauna i la seva cultura. Siwa compta amb nombrosos llacs y més de mil fonts termals, tot i que la salinitat de l’aigua és bastant alta i no permet desenvolupar tot tipus de cultius, més que dí tils, oliveres i algunes verdures. S’hi poden trobar espècies en extinció com la gasela, el llop i algun guepard.

4. Oasis Farafra i Desert Blanc

http://es.egypt.travel/city/index/farafra-oasis

Farafra és l’oasis més aí¯llat del desert occidental i el què estí  més proper del Desert Blanc, un desert ple de formacions de pedra calcí ria ben curioses.

5. Gilf Kebir

http://www.roughguides.com/destinations/africa/egypt/western-desert-oases/gilf-kebir/

í‰s la gran barrera, un altiplí  de la mida de Puerto Rico, que s’eleva 300 metres sobre el nivell del desert. Situat a l’extrem sud-oest d’Egipte i sud-est de Lí­bia, es tracta d’una de les zones més seques del planeta, on només hi plou menys d’un mil·lí­metre a l’any de mitjana, que pot caure només cada 4 o 5 anys. La diferència de temperatura entre el dia i la nit pot variar uns 30º. Per les seves semblances al que podria ser la superfí­cie del planeta Mart, és un territori ben explorat per la NASA.

També et pot interessar: 101 llocs on portar la teva famí­lia a Egipte.

Todos los viajeros extranjeros que visiten territorio egipcio necesitan un visado de entrada. En la mayorí­a de los casos, el visado se puede obtener en cualquiera de los puntos de entrada en el paí­s (aeropuertos y puertos). Este tipo de visado es ví¡lido durante un mes a partir de la fecha de llegada. El requisito para obtener el visado es tener el pasaporte en vigor. [+ info]

Crèdits fotos: Sannur, Dakhla, Siwa 1 i Siwa 2, Farafra, Gilf Kebir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.