5 racons menys coneguts d’Egipte

siwa-rutabaobab
Egipte és un d’aquells països relativament propers que està a la llista de pendents per ser visitat algun dia (sobretot la part de submarinisme) però que encara no conec. Així que l’altre dia que tenia temps vaig fer una mica de cerca d’altres racons interessants del país que valia la pena conèixer.

1. La Cova de Sannur

http://en.egypt.travel/attraction/index/sannur-cave

La Cova de Sannur és una cova kàrstica del període clàssic creada per l’aigua subterrània. La cova està situada a 10 km de la ciutat de Beni Suef, a 2 hores de distància amb cotxe des de El Caire.

2. L’Oasis de Dakhla

http://es.egypt.travel/city/index/dakhla-oasis
Dakhla
L’Oasis de Dakhla es considera un dels oasis més atractius d’Egipte. A l’oasis s’hi ha més de 500 fonts termals, cases rústiques d’adob i runes de l’època medieval.

3. Àrea protegida de l’Oasis Siwa

http://en.egypt.travel/attraction/index/siwa-protected-area-oasis
Siwa
Siwa
Ubicat entre la frontera de Líbia i la depressió Qattara al nord-est d’Egipte, es tracta d’una àrea protegida degut a la diversitat de la fauna i la seva cultura. Siwa compta amb nombrosos llacs y més de mil fonts termals, tot i que la salinitat de l’aigua és bastant alta i no permet desenvolupar tot tipus de cultius, més que dàtils, oliveres i algunes verdures. S’hi poden trobar espècies en extinció com la gasela, el llop i algun guepard.

4. Oasis Farafra i Desert Blanc

http://es.egypt.travel/city/index/farafra-oasis

Farafra és l’oasis més aïllat del desert occidental i el què està més proper del Desert Blanc, un desert ple de formacions de pedra calcària ben curioses.

5. Gilf Kebir

http://www.roughguides.com/destinations/africa/egypt/western-desert-oases/gilf-kebir/

És la gran barrera, un altiplà de la mida de Puerto Rico, que s’eleva 300 metres sobre el nivell del desert. Situat a l’extrem sud-oest d’Egipte i sud-est de Líbia, es tracta d’una de les zones més seques del planeta, on només hi plou menys d’un mil·límetre a l’any de mitjana, que pot caure només cada 4 o 5 anys. La diferència de temperatura entre el dia i la nit pot variar uns 30º. Per les seves semblances al que podria ser la superfície del planeta Mart, és un territori ben explorat per la NASA.

També et pot interessar: 101 llocs on portar la teva família a Egipte.

Todos los viajeros extranjeros que visiten territorio egipcio necesitan un visado de entrada. En la mayoría de los casos, el visado se puede obtener en cualquiera de los puntos de entrada en el país (aeropuertos y puertos). Este tipo de visado es válido durante un mes a partir de la fecha de llegada. El requisito para obtener el visado es tener el pasaporte en vigor. [+ info]

Crèdits fotos: Sannur, Dakhla, Siwa 1 i Siwa 2, Farafra, Gilf Kebir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.