Vibram Fivefingers barefoot

5fingrs-2

M’encanta anar descalç i a Brasil que hi fa calor durant prí cticament tot l’any és molt més fí cil… però mai m’havia acabat de decidir per provar les Vibram Fivefingers. Així­ que quan me les van enviar per provar i les vaig portar el primer dia, em van donar molt bones sensacions. Si bé el primer dia no s’haurien de portar durant massa estona, com que a Chicago hi ha moltes coses per veure, la caminada va ser monumental i encantat amb la comoditat de les Spyridon LS, que tot i estar molt pensades per córrer, muntanya i outdoors, a la ciutat també són molt prí ctiques. Són tí­piques i reconeixibles a l’instant per tenir la forma dels 5 dits del peu, però alhora amb una sola extremadament minimalista per emular al mí xim el fet de caminar descalç.

5fingrs

Són molt flexibles i s’adapten molt bé al peu sense haver de portar mitjons (molt útil a l’estiu). Al desert d’Arches National Park i voltant per altres parcs nacionals, com Grand Teton o Yellowstone, van ser un dels calçats estrella per estar pel camping, passejades i fins i tot per conduir tantes hores.

5fingrs-3

5fingrs-4

5fingrs-5

5fingrs-6

Com podeu veure n’hi ha de molts tipus diferents… més urbanes, més de running, per golf, de nen, de dona o d’home… Jo no he tingut mai cap problema per portar-les molta estona, però per precaució a l’inici millor provar-les poca estona ja que no tothom estí  igual d’acostumat a caminar descalç i la planta dels peus, els genolls i altres articulacions se’n poden ressentir.

5fingrs-7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.