5 dies a Nova York, la gran ciutat

Nova York RutaBaobab

Nova York RutaBaobab

Nova York és una d’aquelles ciutats que has sentit anomenar des de ben petit. I és una ciutat tant gran que cada cop que la visites té coses noves per oferir i estí  en moviment continu de nit i de dia.
El fet de que uns amics et puguin acollir a casa, a un barri tant interessant com Brooklyn, és un al·licient afegit a visitar la ciutat. Després de conèixer-nos i d’haver fet tot el trekking de Nepal als Annapurnes amb la Clara, ara ens torní vem a trobar a la seva ciutat i ens acollia amb tots els honors. Si no tens allotjament, es recomanable visitar la ciutat amb un comparador de preus com el de Trivago.

Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab

Aprofitar el bon temps de final d’estiu ajuda a fer les llargues passejades més amenes (a l’estiu hi fa molta xafogor i a l’hivern molt fred). A part de museus i biblioteques espectaculars, l’estació Central és un lloc ben curiós i ple d’activitat. La High Line és un nou passeig elevat construint on antigament hi havia una via de tren i que ara és una zona verda amb vistes espectaculars de la ciutat. Little Italy o China Town són dos barris tranquils per passejar i fer fotos.

I de la nit la ciutat no s’atura, s’encenen les llums de colors i les pantalles (a Times Square) i la música dels teatres de Broadway comença a sonar. També la gent més variada que mai hagis vist, coincideix en el mateix tram de carrer.

A Nova York també hi ha el sistema de guies locals gratuí¯ts Global Greeters, i tot i a que a nosaltres no ens va caldre ja que tení­em uns amfitrions de luxe, és molt recomanable.

Després dels atemptats de l’11 de setembre de 2001 han estat treballant per aixecar unes noves torres i una zona de memorial i record, que tot just ara comença ja a deixar-se visitar. De moment ja hi ha alçada una gran torre blava espectacular i a la base s’han creat dues grans piscines amb cascades artificials que recullen els noms de totes les ví­ctimes dels atemptats.

Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab
Totes les fotos de Nova York aquí­.

Nova York RutaBaobabNova York RutaBaobabNova York RutaBaobab
Nova York RutaBaobab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.