Trekking amb les botes Lowa

Lowa Boots

IMG_0477
La fí brica de botes de trekking Lowa també va enviar-nos unes botes per provar. En aquest cas el model Lowa Vento QC que es caracteritza per ser molt lleugera i ideal per climes d’altes temperatures degut a la seva gran transpirabilitat. Tota la vida havia sentit a dir que les botes les has d’anar acostumat i estovant perquè no et facin mal, etc. Però aquí­ no hi havia temps, així­ que va ser calçar-me-les per primer cop i fer el trekking d’Arches National Park directe. I sorprès i encantat, com si ja fes tres setmanes que les calçava. S’adapten a la perfecció, són molt lleugeres i còmodes, i mostren una gran estabilitat. Pensades especialment per dies calorosos i no tant per fred; per la zona desèrtica d’Arches així­ com pels trekkings a Grand Teton va ser el calçat ideal. Tot i la seva lleugeresa ofereixen molt bona recolzament al turmell en zones més rocoses, ja que són de canya mitja-alta.

IMG_0478

Però si Lowa té una caracterí­stica especial és la qualitat del producte, i és que des de 1923 aquesta empresa Alemanya és la única en aconseguir el segell ISO 9001 de qualitat de les seves botes, especialment fetes a mí . I també reconegudes mundialment per la seva durabilitat; ara que sembla que tots els productes han de durar un any i toca canviar-los aquestes són les tí­piques botes per tota la vida, i que al ser tant còmodes no t’arrepenteixes d’haver comprat.

IMG_1017

botaLowa

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.