Relax i calma amb les hammaques ENO

ENO hammock rutabaobab

ENO hammock rutabaobab

Quan Eagles Nest Outfitters em va dir que ens enviava una hamaca doble per provar durant el viatge, quasi ploro de l’emoció!! I és que des de ben petits hem voltat món anant de cí mping i l’hamaca sempre era un accessori imprescindible. Però no només al cí mping, a totes les cases on he estat o on hi aní vem a passar les vacances (casa el avis, tiets, etc.) sempre hi havia espai per posar l’hamaca. Així­ que poder-ne provar una d’ENO era tot un plaer.

Una de les caracterí­stiques principals d’aquestes hamaques és que estan fetes amb tela de paracaigudes, el què les fa MOLT lleugeres i ULTRA resistents. Si a més a més hi afegim un enginyós i fí cil sistema d’ancoratges i una gran varietat de colors, tenim un producte excepcional.

A més a més de les hamaques doble i individuals, també tenen tot un conjunt d’accessoris per poder dormir a l’aire lliure sense tenda. Amb l’hamaca com a base, un toldo per la pluja, una mosquitera o un sac de dormir per si fa més fred… les possibilitats són infinites.

I és sorprenent la gran comunitat que han generat al voltant de “l’Hamaca Modus Vivendi“. A través del seu blog i de facebook els usuaris comparteixen experiències utilitzant les hamaques, trucs i consells. Des d’escaladors fins a famí­lies sencers que acampen al mig del bosc amb una hamaca cadascú.

Nosaltres la portí vem sempre al cotxe i ja fos al cí mping o a un prat on parí vem a dinar sempre hi havia algun bon moment per posar l’hamaca i descansar. Fins i tot a la nit llegint al costat del foc.

ENO hammock rutabaobab

ENO hammock rutabaobab

ENO hammock rutabaobab

ENO hammock rutabaobab

I n’hem fet un petit ví­deo per mostrar breument el seu fí cil muntatge i versatilitat:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.