ENO hammock rutabaobab

Relax i calma amb les hammaques ENO

ENO hammock rutabaobab

Quan Eagles Nest Outfitters em va dir que ens enviava una hamaca doble per provar durant el viatge, quasi ploro de l’emoció!! I és que des de ben petits hem voltat món anant de cí mping i l’hamaca sempre era un accessori imprescindible. Però no només al cí mping, a totes les cases on he estat o on hi aní vem a passar les vacances (casa el avis, tiets, etc.) sempre hi havia espai per posar l’hamaca. Així­ que poder-ne provar una d’ENO era tot un plaer.

Una de les caracterí­stiques principals d’aquestes hamaques és que estan fetes amb tela de paracaigudes, el què les fa MOLT lleugeres i ULTRA resistents. Si a més a més hi afegim un enginyós i fí cil sistema d’ancoratges i una gran varietat de colors, tenim un producte excepcional.

A més a més de les hamaques doble i individuals, també tenen tot un conjunt d’accessoris per poder dormir a l’aire lliure sense tenda. Amb l’hamaca com a base, un toldo per la pluja, una mosquitera o un sac de dormir per si fa més fred… les possibilitats són infinites.

I és sorprenent la gran comunitat que han generat al voltant de “l’Hamaca Modus Vivendi“. A través del seu blog i de facebook els usuaris comparteixen experiències utilitzant les hamaques, trucs i consells. Des d’escaladors fins a famí­lies sencers que acampen al mig del bosc amb una hamaca cadascú.

Nosaltres la portí vem sempre al cotxe i ja fos al cí mping o a un prat on parí vem a dinar sempre hi havia algun bon moment per posar l’hamaca i descansar. Fins i tot a la nit llegint al costat del foc.

ENO hammock rutabaobab

ENO hammock rutabaobab

ENO hammock rutabaobab

ENO hammock rutabaobab

I n’hem fet un petit ví­deo per mostrar breument el seu fí cil muntatge i versatilitat:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.