Preparats per anar de cí mping?

patagonia rutabaobab
patagonia rutabaobab
Glaciar Grey, Torres del Paine (Patagonia, Chile)

Ara que alguns comencen les vacances i voltaran amunt i avall de cí mping, sigui per Catalunya, Europa o el sud-est asií tic, he trobat alguns materials interessants i innovadors. La majoria disponibles des de fa temps a botigues d’esports d’Estats Units, com REI, però potser a través d’algun distribuí¯dor es poden trobar aquí­. I segurament Decathlon deurí  fer coses similars… De fet, els preus d’aquests productes són majorití riament prohibitius, però potser algun dia… I que hi podrí­em afegir el fogonet de cí mping que carrega mòbils i altres dispositius, que publicava la setmana passada.

La primera, és l’Exped Ergo Hammock Combi (379$) una hamaca per dormir penjat dels arbres, però que inclou matalí s, toldo per la pluja/sol i mosquitera. Per la seva construcció, també evita que els mosquits et puguin picar a través de l’hamaca, ja que no hi toques directament.
hamaca cí mping

El segon article interessant ENO DoubleNest Hammock (69 $), és un altre tipus d’hamaca però en el sentit oposat, minimalista i lleugera per portar plegada a la motxilla i poder utilitzar en qualsevol lloc, sigui a la platja a la muntanya, un llac, al mig d’un parc o ideal fins i tot pel menjador de casa. I en aquest cas, aquesta és per a dues persones. Feta de material nylon transpirable que li dóna la lleugeresa i resistència suficient alhora que evita la suor.

hamaca cí mping

El tercer article interessant és la cadira REI Flex Lite (69,50 $) que utilitza un sistema exclusiu de pals de tenda iglú molt lleugers i que permet plegar-se en una petita bossa. Es monta i es desmonta rí pidament i estí  feta d’un material d’assecat rí pid per si es queda a l’intempèrie en dies de pluja. I aquest article es pot acompanyar d’una taula de cí mping, també plegable, Camp Time Roll-A-Table (78$), pels que busquen una mica més de confort en les seves sortides. Ideal per transportar-la i per guardar-la a casa. Soporta fins a 45 quilos, que hauria de ser suficient per un ús normal d’una taula de cí mping.

taula-cadira-camping-rutabaobab

I el cinquè article és un que ja havia mencionat alguna altra vegada, el sac de dormir Exped DreamWalker 650 (467$), que incorpora tot un seguit d’innovacions per a resoldre situacions quotidianes del cí mping i el muntanyisme. Com pot ser llegir a la nit sense haver-se de descordar o fer més fí cil llevar-se i sortir caminant, amb el sac posat, al lavabo a les tantes de la nit a 10 sota zero. Aquesta versió és la d’alta gama, preparada per suportar temperatures de fins a -30º.

Sac de dormir

Aquest ví­deo explica totes les seves funcionalitats i és ben prí ctic… llí stima d’un preu desorbitat. Al trekking de Torres del Paine (Patagonia) m’hagués anat de meravella.

I també vaig escriure “objectes que sempre caldria dur de viatge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.