El proper dimarts 2 d’abril, tornant de vacances, a les 19:00 de la tarda presentarem el llibre La Vuelta al Mundo Puerta a Puerta a la llibreria Altair.

Després d’una petita introducció del què va ser aquest viatge de 16 mesos de volta al món, explicaré una mica què entenc per viatjar porta a porta i de quina manera, seguint la teoria dels 6 graus de separació, em va permetre anar contactant amb amics i amics dels meus amics a cada paí­s. Tota aquesta experiència, acompanyada d’entrevistes i moltes fotografies, és el què ha acabat plasmat en un llibre en color de més de 200 pí gines.

A la presentació, ens acompanyaran en Xavi i la Txell, que també han fet la volta al món durant un any i mantenen el blog Estem de vacances, i en Xavier Sanyer, un viatger professional, que ens explicarí  les diferències entre viatjar a un lloc desconegut on no coneixes a ningú i viatjar a un lloc on et pot acollir algú proper.

portada contraportada
Dia: Dimarts 2 d’abril Hora: 19:00 hores Lloc: Altair, Gran Via de les Corts Catalanes, 616 Barcelona. Mostra un mapa més gran

El proper dimarts 2 d’abril, tornant de vacances, a les 19:00 de la tarda presentarem el llibre La Vuelta al Mundo Puerta a Puerta a la llibreria Altair.

Després d’una petita introducció del què va ser aquest viatge de 16 mesos de volta al món, explicaré una mica què entenc per viatjar porta a porta i de quina manera, seguint la teoria dels 6 graus de separació, em va permetre anar contactant amb amics i amics dels meus amics a cada paí­s. Tota aquesta experiència, acompanyada d’entrevistes i moltes fotografies, és el què ha acabat plasmat en un llibre en color de més de 200 pí gines.

A la presentació, ens acompanyaran en Xavi i la Txell, que també han fet la volta al món durant un any i mantenen el blog Estem de vacances, i en Xavier Sanyer, un viatger professional, que ens explicarí  les diferències entre viatjar a un lloc desconegut on no coneixes a ningú i viatjar a un lloc on et pot acollir algú proper.

portada
contraportada

Dia: Dimarts 2 d’abril
Hora: 19:00 hores
Lloc: Altair, Gran Via de les Corts Catalanes, 616 Barcelona.

Mostra un mapa més gran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.