Presentació del llibre Dimarts 2 d’abril 19:00 ALTAIR

El proper dimarts 2 d’abril, tornant de vacances, a les 19:00 de la tarda presentarem el llibre La Vuelta al Mundo Puerta a Puerta a la llibreria Altair.

Després d’una petita introducció del què va ser aquest viatge de 16 mesos de volta al món, explicaré una mica què entenc per viatjar porta a porta i de quina manera, seguint la teoria dels 6 graus de separació, em va permetre anar contactant amb amics i amics dels meus amics a cada país. Tota aquesta experiència, acompanyada d’entrevistes i moltes fotografies, és el què ha acabat plasmat en un llibre en color de més de 200 pàgines.

A la presentació, ens acompanyaran en Xavi i la Txell, que també han fet la volta al món durant un any i mantenen el blog Estem de vacances, i en Xavier Sanyer, un viatger professional, que ens explicarà les diferències entre viatjar a un lloc desconegut on no coneixes a ningú i viatjar a un lloc on et pot acollir algú proper.

portada
contraportada

Dia: Dimarts 2 d’abril
Hora: 19:00 hores
Lloc: Altair, Gran Via de les Corts Catalanes, 616 Barcelona.

Mostra un mapa més gran

3 comments

 1. Laura

  Com m’agradaría ser-hi!

 2. rits

  Crec que encara no t’havia felicitat per la publicació del llibre. Moltíssimes felicitats! segur que la presentació serà tot un èxit!!!!
  Enhorabona!!

 3. francesc balagué

  Gràcies Laura!!

  Gràcies rits, segur que si :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.