El seu somni de Volta al món

Aquest és el viatge de somni de l´íšrsula i en Marc, que viuen a Mosqueroles, al mig del parc natural del Montseny, i que envien aquesta proposta per entrar al sorteig d’un exemplar del llibre La Vuelta al mundo Puerta a Puerta.

El viatge a hores d´ara el tenim més o menys pensat, ja que al mes d´agost començarí . Encara que si hi ha d´haver canvis en el camí­, tampoc ens hi oposarem.

Mai abans, cap dels dos havia fet cap viatge a l´altre costat del món, bé l´Ursu havia estat a Boston, però estudiant. Així­ doncs, el món dels viatges el vam descobrir junts fa solament quatre anys. En el nostre primer viatge que vam anar a Veneçuela i vam poder descobrir l´enriquidor que pot ser conèixer noves costums, cultures, gent o altres realitats diferents de les que vivim nosaltres el dia a dia. Vam quedar com enganxats a això de viatjar, ja que durant la resta de l´any, sempre que podí­em intentí vem fer alguna petita escapada de cap de setmana a alguna capital europea. L´any segí¼ent ens vam decantar per complir el somni de l´íšrsula, que era anar a Machu Pichu, a partir d´allí  va ser quan ja ens començaven a vindre com flaixos al cap de fer algun llarg viatge, però tampoc sabí­em com fer-ho, i res, vam seguir fent el que fèiem fins aquell moment, fer guardiola per l´any segí¼ent i seguir visitant alguna que altra ciutat veí¯na. Va ser llavors en el segí¼ent viatge, a Nepal, en el que seguí­em tenint la idea, cada cop més clara, que el que volí­em era fer el viatge de la nostre vida, i allí  vam veure la llum. Ens vam trobar a dos amics del poble que portaven nou mesos viatjant . Ens van explicar una mica com ho feien i ens van acabar d´animar per fer el pas. A partir de llavors, sempre que hem pogut, hem estat preparant i estalviant per fer realitat el nostre somni.

El viatge a hores d´ara el tenim més o menys pensat, ja que al mes d´agost començarí . Encara que si hi ha d´haver canvis en el camí­, tampoc ens hi oposarem.

En primer lloc, el nostre primer destí­ serí  Sant Petersburg i Moscou, que serí  on pujarem al Transsiberií , per poder arribar fins al llac Baikal i després ens porti fins a Mongòlia. Allí  intentarem durant deu o quinze dies, recórrer tot el que podem, encara que a hores d´ara és dels llocs on menys preparat tenim. Tot seguit a travessarem cap a la Xina, amb la intenció de recórrer-la de nord a sud, passant pel llocs més importants i intentant conèixer també llocs menys coneguts o turí­stics, fins arribar a la frontera amb Laos. Sempre i quan el temps ens ho permeti, ja que per diverses raons, a mitjans de desembre haurem de fer un petit parèntesis en el nostre viatge i tornar a casa.

A mitjans de gener reprendrem el viatge amb direcció a la índia, on ens hi passarem entre quatre, cinc o fins a sis mesos, ja ho veurem sobre la marxa. D´allí  marxarem cap a Tailí ndia, en principi, a partir de llavors recorrerem tot el sud-est asií tic i travessarem cap a Nova Zelanda i Austrí lia on segurament serí  el nostre destí­ final i potser sense retorn.

Per altra banda tot consell o tota informació que algú ens pugui donar, sigui quina sigui, sempre és benvinguda. I si en un futur immediat, quan nosaltres ja estiguem fent camí­ podem ajudar d´alguna o altra manera a altres viatgers, intentarem fer-ho de la millor manera que puguem, a partir de les nostres pròpies vivències.

En fi, aquesta és la nostra història i aquest és, més o menys, el recorregut que volem fer. On esperem fruir de cada un dels llocs que visitem, com igualment de la seva gent i de les seves costums i on les seves cultures ens puguin servir per enriquir-nos en el dia a dia i seguir creixent en l’aventura de viure.

Salut!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.