Mini guia de viatge de la Volta al món

Guia de viatges volta al món

Ja portem més de 10 dies de projecte i prí cticament hem aconseguit el 50% de finançament, encara queda camí­ per recórrer i encara pots col·laborar i ajudar en la difusió: http://www.goteo.org/project/libro-la-vuelta-al-mundo-puerta-a-puerta

En aquest altre article, explicava més detall de la idea de publicar un llibre del viatge de volta al món, utilitzant la plataforma de crowdfunding Goteo.

Viatge Volta al món porta a porta

Com a recompensa col·lectiva del projecte de publicació del Llibre la Volta al Món porta a porta, publicarem sota llicència Creative Commons una miniguia de volta al món, recollint els punts més destacats de cada paí­s… sigui activitats concretes, allotjaments recomanats, restaurants, consells de transports, representacions culturals o orientacions varies que algú que vulgui visitar aquell paí­s no hauria de deixar passar. Poden ser des dels atractius turí­stics més destacats fins aquells socs desconeguts que realment val la pena veure.

Tan si has viatjat per molts paí¯sos com si no ho has fet, o si tens interès en conèixer recomanacions d’altres viatgers d’un lloc en concret, escriu les teves aportacions i entre tots acabarem desenvolupant la guia. Pregunta, proposa, explica, critica… tot allò que creguis rellevant dels paí¯sos que coneixes i que creus que pot ser d’interès per a altres persones.

Entre totes les aportacions se’n farí  una selecció per acabar confeccionant aquesta guia, amb els crèdits corresponents a cada autor. Pots enviar les teves aportacions per email huggingbaobabs[a]gmail.com o deixant un comentari aquí­.

Moltes grí cies per la teva col·laboració!

Guia de viatges volta al món

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.