Feliç Sant Jordi!

Passar l’equador d’un projecte per a publicar un llibre el Dia de Sant Jordi, és una casualitat important. En aquests 20 dies, ja hem aconseguit finançar el 68% del llibre amb 2375 euros i 36 cofinançadors.

Els amants del muntanyisme tenen una cosa molt clara, més important que pujar i arribar al cim, és baixar i poder explicar-ho. En aquest moment del projecte, ja hem fet el cim. I només ha estat possible grí cies a la vostra col·laboració. Però encara queda tota la baixada i arribar a baix. Queden 20 dies de camí­ per assolir l’objectiu final del 100%.

Així­ que per acompanyar aquest camí­ i desitjar una feliç diada de Sant Jordi a tothom, he preparat aquest ví­deo que viatja per alguns paí¯sos visitats i recull una de les preguntes que feia als entrevistats; què és per tu la felicitat?

Alhora et demano altra vegada el teu suport en la difusió del projecte; només enganxant aquest enllaç al teu facebook o twitter facilites que altra gent interessada pugui conèixer el projecte. http://www.goteo.org/project/libro-la-vuelta-al-mundo-puerta-a-puerta

També pots contribuir a la Mini guia de viatge de Volta al món que editaré juntament amb el llibre i que serí  gratuí¯ta, compartint els teus llocs preferits, consells i informació dels paí¯sos que més t’agradin.

Moltes grí cies per interessar-te per aquest projecte i pel teu suport i col·laboració.

Salutacions  des de Rio de Janeiro.

Si encara no ho has fet, pots fer la teva aportació a la plataforma Goteo:

http://www.goteo.org/project/libro-la-vuelta-al-mundo-puerta-a-puerta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.