Una altra manera de viatjar i allotjar-se

Una altra manera d’allotjar-se i viatjar com un local amb Wimdu. És a dir, arribes a una gran ciutat i t’allotges a casa d’alguna persona local, que viu en aquella ciutat, pagant un lloguer per l’habitació o l’apartament sencer, en funció de cada cas. El funcionament és molt senzill:

  • Tries la teva destinació i busques un lloc on allotjar-te entre les més de 50.000 possibilitats a tot el món que ja ofereix la plataforma.
  • Reserves online o per telèfon i esperes la confirmació de l’amfitrió en unes hores.
  • I a viatjar sense preocupacions; Wimdu només efectuarà el pagament 24 hores després de que t’hagis allotjat, confirmant que no hi ha hagut cap incidència.

És una forma còmode i més assequible d’allotjar-se a llocs interessants, mantenint la teva privacitat alhora que estàs a prop d’una persona local que et pot aconsellar i orientar per gaudir encara més de l’experiència.

La web està basada en un sistema de comentaris i recomanacions d’altres usuaris, així com un control per part de Wimdu. Sempre hi ha un telèfon d’atenció al client i la teva estada està assegurada fins a 500.000 euros de forma gratuïta.

Per exemple, dormir econòmicament a Barcelona, allotjar-se en un Bed and Breakfast a París o visitar la zona de Trastevere a Roma.

I per altra banda, si tens una habitació lliure, és una bona manera de guanyar uns diners extres i conèixer i compartir experiències amb gent d’arreu del món.

 * Aquest és un article promocional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *