4 comments

  1. Carles

    Molt interessant tot el que dius Francesc, La Silvia i jo també ens hi trobem en aquesta situació, quan tornem haurem de començar de nou amb un panorama economic, social i laboral no gaire esperançador. No sabem si com tu dius aquest viatge ens ajudarí  a trobar feina (desgraciadament no tothom veu que una experiencia com aquesta sigui positiva dins l’í mbit professional) pero segur que ens ajudarí  a tenir una visió de les coses molts més amplia i social de la que teniem abans i com tu dius, tenir noves idees i qui sap si quan tornem podem iniciar alguna d’aquestes

    Ets un crack! (pel video ;P)

    Una abraçada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.