Burocràcia en un viatge de volta al món (4a part, final?)

(continuació de la 3a part) Bé, després de les peripècies burocràtiques ja podríem anar tancant aquest capítol…

Ja tenia la de Xina, la de Tailàndia i només faltava la de Rússia. Li porto tots els papers que la senyora em demanava, inclosa la carta d’invitació que faig a través de Way to Russia. Deixo el passaport i me’n vaig una setmana a Siem Reap. Al tornar, recullo el visat dilluns a les 9 del matí i a les 10:30 ja agafo un bus cap a Tailàndia, a l’illa de Ko Kood. Tot bé i sense complicacions com m’havia dit la senyora russa de l’ambaixada russa.

I per casualitats de la vida, sopant amb l’Oriol Sala a Siem Reap, em recorda la web http://projectvisa.com/ on hi ha tota la informació sobre visats de tot el món. Però recorda, contrastar SEMPRE aquesta informació amb fonts oficials, truca als consulats!!

Però queda un petit detall, tinc el passaport pràcticament ple i em falta la visa de Mongòlia. A l’ambaixada de Bangkok me la fan sense problemes, però a vegades, hi ha països que reclamen un nombre mínim de pàgines blanques al passaport per fer-ho… veurem què passa!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.