Els temples d’Angkor Wat, Cambodja

Les fortes sensacions de Cambodja les vaig tenir al Museu dels crims genocidis. Aquí­, em vaig deixar portar per la fotografia, la bicicleta i gaudir de l’arquitectura antiga…

Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat CambodiaAngkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia Angkor Wat Cambodia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.