Ko Kood, de nou a Tialí ndia

Després de visitar Laos, Vietnam i Cambodja a un ritme més rí pid del què m’hagués agradat, marcat per les restriccions d’haver de fer tants visats i que tinc una data fixa de tornada, uns dies de relax a una petita, tranquil·la i encara paradisí­aca illa de Tailí ndia són una bona opció.

Koh Kood Thailand

L’illa de Koh Kood estí  molt a prop de la frontera amb Cambodja, seria la Tailí ndia est-central. Hi vam arribar amb un vaixell de cí rrega, després de més de 24 hores de viatge des de Phnom Penh. Al matí­, per anar a agafar el barco, i després de fer nit a la frontera quan l’últim bus ja havia marxat, ben dora ens posem a la cua de les minivans que connecten la frontera amb Trat. Ens diuen que quan siguem 10 persones, marxem. Però al cap de 15 minuts, un conductor ens diu que pugem que ja marxem. Estem sols a la furgo, cosa que no s’hauria de fer mai… I després de 25 minuts i preguntar-li 2 vegades si aní vem a Trat, arribem a un altre poble més gran i ens deixa a una altra parada de furgonetes i ens diu que allí  hem de canviar. Vol dir tornar a esperar que siguem 10 persones per seguir!! Tení­em pressa perquè a les 9 sortia el bus de Trat i em toca discutir amb el xofer, que ell ha fet el seu negoci només portant-nos fins allí  i ara volia marxar… finalment, ens confirmen que el barco sortirí  a les 10 del matí­, i que amb una mitja hora serem suficients per marxar i arribarem a temps. Tot i que per culpa del primer xofer quasi perdem el barco, vam arribar a temps, i després de dinar ja érem a l’illa a punt pel bany de tarda!! Els del Kozy House (que ens va recomanar la pròpia senyora del barco de carrega) ens van venir a buscar al port. Molt recomanable aquest guest-house a 5 minuts de la platja.

Koh Kood Thailand Koh Kood Thailand Koh Kood Thailand Koh Kood Thailand Koh Kood Thailand Koh Kood Thailand Koh Kood ThailandKoh Kood Thailand Koh Kood Thailand Koh Kood Thailand Koh Kood Thailand

í‰s una illa que encara es conserva mí­nimament controlada, no com la veí¯na Koh Chang que va caure en mans de la barbí rie urbaní­stica, i un lloc ideal per descansar i jeure a la platja. La principal preocupació serí  que no et caigui un coco al cap de les palmeres que decoren la costa (i és un perill real!!).

6 comments

 1. rits

  sembla talment el paradí­s!!

 2. francesc

  Doncs si, un lloc molt tranquil, que podrí­em dir-ne paradí­s :)

 3. Francesc Balagué Gea

  No se si podria estar amb tranquil a la platja amb el risc del coco al cap…. Et veig molt atrevit!

 4. Jaume Pubill

  Relax? Però q no estí s de vacances?!

 5. francesc

  Paco, jo per si de cas, sota l’aigua :)

  Jaume, en unes vacances tant llargues hi ha dies més actius, dies més tranquils, dies més emocionants, dies més avorrits… hi ha temps per tot :) Salutacions!

 6. Laura

  A mi també em sembla el paradis un puesto on el perill mes gros es que et caigui un coconut al cap. Crec que ho podrí­a resistir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.