Vietnam moto

I si la bici és un dels mitjans per excel·lència, la moto no es queda enrere… i ja m’ho deia en Robert, que Saigón era de les ciutats més difí­cils pel què fa travessar carrers amb tantes i tantes motos… la ciutat té 9 milions d’habitants i 5 milions de motos.

Però de moment, algunes fotos de motos de Hanoi, on em va sorprendre molt que quan plou, tothom es posa la capelina, ja preparada per posar-se sobre la moto i no mullar-se ni les cames. Algunes tenen una “finestra” transparent per no tapar la llum, però d’altres no, i per tant la llum de la moto varia en funció del color de la capelina… a la nit els carrers semblen una pista d’autosdexoc amb motos de llums de colors (els dies de pluja).

I el record de persones en una moto? que o hagi vist aquí­ 6, amb nens… i casc? la majoria de vegades de tots els que hi van, en porta el conductor i prou… o com la famí­lia que el pare i la mare porten casc i els nens no!!

Hanoi - Vietnam Hanoi - Vietnam Hanoi - Vietnam Hanoi - Vietnam Hanoi - Vietnam Hanoi - Vietnam Hanoi - Vietnam Hanoi - Vietnam

1 comment

  1. francesc

    De fet, ahir mateix vaig veure un scooter amb set persones, tota una famí­lia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.