Vietnam bici

A la majoria de paí¯sos del Sud-est Asií tic, la bicileta és el medi de transport per excel·lència. I amb una mica d’enginy, es transformen amb tot tipus de botigues ambulant o “furgonetes” de transport ecològic… hi cap de tot i tothom. I ara, cada vegada més el motor elèctric comença a agafar força com a sistema de desplaçament en bicicleta.

Algunes captures d’aquests instants:

Hanoi - Vietnam Hanoi - Vietnam Hanoi - Vietnam Hanoi - Vietnam Hanoi - Vietnam Hanoi - Vietnam Hanoi - Vietnam Hanoi - Vietnam Hanoi - Vietnam

Com a enllaços relacionats, destaco el blog de’n Guim, que estí  fent la volta el món amb bicicleta elèctrica i que ha passat molt de temps a Vietnam, i l’ílvaro Biciclown, que també porta molt temps regalant somriures amb la seva bicicleta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.