Halong Bay

Després de l’aventura per arribar a Vietnam, tres dies seguits de pluja i fred d’hivern podien fer malbé qualsevol somni (el meu de veure la Badia de Halong). Però quan es tracta d’una cosa que vols fer des de que ets ben petit, llavors tot s’ordena per que sigui possible. Durant tota la setmana, el mal temps impedia sortir els vaixells però ha sortit el sol!!! Ha parat de ploure i la temperatura ha pujat considerablement… Un dia magní­fic i immillorable per visitar aquest lloc. La Badia es un grup de moltes illetes de pedra amb una forma peculiar. Segons ells, el lloc on el Drac va entrar a l’aigua. Podem fer kayak en les tranqui-les aigí¼es, desprès dels dies de temporal, i remar entre el poblet flotant de pescadors.

Fa un mes es va enfonsar un vaixell de turistes mentre dormien i sembla que han hagut d’augmentar les mesures de seguretat… Es un lloc tant i tant turí­stic (dins les 7 meravelles naturals del mon) que els accidents passen.

Però hi ha una gran sorpresa amagada dins d’una de les illes: una cova espectacular.

Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam

1 comment

  1. Gloria Balague

    Fantastic!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.