Rickshaws a Makassar

Rickshaw Makassar

A vegades una cí mera de fotos és una arma intrusiva que viola la intimitat i privacitat de les persones, però en altres ocasions es converteix en una clau que t’obre les portes d’un grup de gent.

Cada dia passava per davant d’aquest grup de conductors de Rickshaws i, tot i que sabien que necessitava un transport amb motor (pete-pete), em saludaven amb el tí­pic ”hello mister” i sempre volien xerrar amb mi. Així­ que un dia que portava la cí mera els hi vaig preguntar si els hi podia fer fotos, i es van posar més contents que uns nens d’escola!! Tots orgullosos de sortir a les fotos anaven dient a mi, a mi, fent postures, rient sense parar, i saludant a la cí mera.

N’he triat algunes. A vegades, una cosa que a alguna gent molesta, a d’altres els alegra la tarda i els distreu de la seva monòtona espera asseguts al voral de la carretera… un ofici dur!!

Rickshaw Makassar Rickshaw Makassar Rickshaw Makassar Rickshaw Makassar Rickshaw Makassar Rickshaw Makassar Rickshaw Makassar Rickshaw MakassarRickshaw Makassar Rickshaw Makassar Rickshaw Makassar Rickshaw Makassar Rickshaw Makassar Rickshaw Makassar

2 comments

  1. Gloria Balague

    M’han arribat les postals! Maquisimes!!

  2. francesc

    jejeje me n’alegro!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.