Mercat de Rantepao, Tana Toraja

Tana Toraja - sulawesi

Al mercat hi pots anar a comprar naps i cols, pollastres o peix fresc. Però també pots passar el matí­ fent fotos, saludant a la gent i intentant aprendre algunes paraules en bahasa. Els dijous, a més a més, hi ha el gran mercat de búfals i porcs. Una gran fira agrí­cola ramadera!!

Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesiTana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi

Com és tradicional a diferents llocs d’indonèsia, els galls de lluita són l’orgull de molts homes, que els exhibeixen o venen a la seva part del mercat.

Per cert, en aquestes fotos hi ha tres maneres de transportar un porc… les has vist?

Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi Tana Toraja - sulawesi

1 comment

  1. Laura

    Quan veig aquestas fotos em sembla que nosaltres vivim en blanc i negre. La manera de portar els porcs em sembla molt cansada ¿no es podrí­a portar amb una corda com si fos un gos?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.