La sonrisa del Nómada by Biciclown

Hi ha milers de viatgers pel món, cadascú amb la seva història, el seu projecte, les seves idees… el seu somni!

L’Àlvaro porta anys viatjant amb una bicicleta (ja va per la tercera) i un nas de pallasso repartint somriures per tot el món, és el BICICLOWN. ara estí  preparant un nou documental, i utilitzael mètode de crowdfunding per finanzar-ne la producció. í‰s a dir, microaportacions d’amics i coneguts que totes juntes poden fer possible la realització d’un projecte. Penso que és una de les millores de donar el nostre granet de sorra en aquelels idees o projectes que creiem o que volem col·laborar… i si és per seguir repartint somriures pel món… per què no?

La Sonrisa del Nómada serí¡ el nuevo documental del BICICLOWN. Necesitamos y queremos que sea tuyo también. Cualquiera puede ser Productor y formar parte de esta bonita historia aportando una pequeí±a cantidad. Independientemente de tu colaboración todos los Productores aparecerí¡n en los créditos de La sonrisa del nómada. Para premiar vuestra generosidad recibiréis regalos divertidos, personalizados y únicos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.