Kathmandú, darrers dies a Nepal

Boudhanath - Nepal

Passo els últims 4 dies altra vegada a Kathmandú a casa la Menuka i el seu germí  Robin. Som uns quants couchsurfers més i cadascú dorm on pot. A ells els hi encanta tenir gent i al haver-hi poca oferta a Kathmandú, la demanda és alta i ells diuen que si a la majoria, la casa sempre estí  animada i un lloc o altre per posar el sac (a la cuina, al terra o al sofí ) sempre trobaran.

Ens retrobem amb els amics del trekking i junts visitem una mica la ciutat i el seu voltant. Patan i Bhaktapur, que són dos pobles d’interès, i Bouddhanath, una gran estupa budista al peu d’un turó de Kathmandú.

Pokhara - Nepal Pokhara - Nepal Patan - Nepal Patan - NepalPatan - Nepal Patan - Nepal Patan - Nepal Patan - Nepal Patan - Nepal Patan - Nepal Patan - Nepal Patan - Nepal Patan - Nepal Patan - Nepal Patan - Nepal Patan - Nepal Patan - Nepal Patan - Nepal Patan - Nepal Patan - Nepal Patan - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal

Assistim a un festival de Culture for Peace (www.culture4peace.org) on hi toca el grup local Katumba i on es visualitza el documental Schools in the Crossfire (pdf), que explica de manera molt real, la vida dels mestres i estudiants, de poble i de ciutat, durant els 10 anys de ”guerra civil”, on tant els Maoistes com l’exèrcit nacional, pretenien que els mestres estesin del seu costat, els pressionaven fins a tal punt que en van acabar matant bastants, altres van haver de fugir, tirotejos en escoles amb 20 nens morts… i això va comportar una escolarització precí ria i intermitent durant tot aquest temps. Realment impactant i molt desconegut per la majoria… i això passava tot just fa 4 anys!!!
L’últim dia, festa d’aniversari d’un dels del trekking i sopar de comiat a la casa d’acollida, grí cies als quals l’experiència de Nepal ha estat encara més intensa, compartint el dia a dia amb ells i aprenent una mica més tot el què els envolta!

Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - NepalBhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Boudhanath - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Bhaktapur - Nepal Boudhanath - Nepal Boudhanath - Nepal Boudhanath - Nepal Boudhanath - Nepal Boudhanath - Nepal Boudhanath - Nepal Boudhanath - Nepal Boudhanath - Nepal Boudhanath - Nepal Boudhanath - Nepal Boudhanath - Nepal Boudhanath - Nepal Boudhanath - Nepal Boudhanath - Nepal Boudhanath - Nepal

Boudhanath - Nepal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.