Santa Cruz, California

La darrera parada del fugaç viatge per Califòrnia és al poble de Santa Cruz, que seria un dels típics i tòpics californians de les pel·lícules, però més tranquil i agradable. És característica per la gran muntanya russa que hi ha just davant la platja, acompanyada d’altres atraccions, formant un petit parc d’entreteniment que deu tenir molts anys…

Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California

No hi havia cap onada i per tant gastar 30 dòlars en el lloguer d’una taula de surf, era llençar diners… així que mentre mirava com jugaven a volley platja, un noi californià em va preguntar si volia jugar, i després de veure el nivell que estaven jugant els altres li vaig dir que jo no en sabia però que si estava avorrit, alguna cosa faríem jejeje i s’hi van afegir dos alemanys i vam estar jugant un partint bastant llarg molt bé… semblàvem d’allà i tot! Fins que un va dir que podríem jugar a futvolley… ai las! Com que no soc el crack del futbol, em vaig retirar a temps ;)

L’alberg HI Santa Cruz, és un dels millors que he estat fins ara! Molt net, molt nou, molt tranquil i agradable, wifi gratis, la cuina és impressionant…

I d’aquí, carretera 101 cap a San Francisco i a volar cap a Auckland, Nova Zelanda.

Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California

Santa Cruz, California Santa Cruz, California

One Reply to “Santa Cruz, California”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *