Santa Cruz, California

La darrera parada del fugaç viatge per Califòrnia és al poble de Santa Cruz, que seria un dels tí­pics i tòpics californians de les pel·lí­cules, però més tranquil i agradable. í‰s caracterí­stica per la gran muntanya russa que hi ha just davant la platja, acompanyada d’altres atraccions, formant un petit parc d’entreteniment que deu tenir molts anys…

Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California

No hi havia cap onada i per tant gastar 30 dòlars en el lloguer d’una taula de surf, era llençar diners… així­ que mentre mirava com jugaven a volley platja, un noi californií  em va preguntar si volia jugar, i després de veure el nivell que estaven jugant els altres li vaig dir que jo no en sabia però que si estava avorrit, alguna cosa farí­em jejeje i s’hi van afegir dos alemanys i vam estar jugant un partint bastant llarg molt bé… semblí vem d’allí  i tot! Fins que un va dir que podrí­em jugar a futvolley… ai las! Com que no soc el crack del futbol, em vaig retirar a temps ;)

L’alberg HI Santa Cruz, és un dels millors que he estat fins ara! Molt net, molt nou, molt tranquil i agradable, wifi gratis, la cuina és impressionant…

I d’aquí­, carretera 101 cap a San Francisco i a volar cap a Auckland, Nova Zelanda.

Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California Santa Cruz, California

Santa Cruz, California Santa Cruz, California

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.